(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja saneerauskohteeseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Poriin monitaitoista putkiasentajaa.

Työtä tehdään lääkäriaseman saneeraus- ja laajennustyömaalla. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi etsimämme tekijä on ripeäotteinen, luotettava ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Sinulla on monipuolista osaamista rakennusalalta ja tarpeen tullen pystyt auttamaan myös muissa työmaan tehtävissä, kuten listoituksessa tai lattioiden laittamisessa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on määräaikainen. Hyvällä työntekijällä on kuitenkin mahdollisuus työllistyä myös muille asiakkaillemme. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä mukavan ja osaavan työporukan ympärillesi.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: 
Asiakkuuspäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi