(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja, Ruovesi
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme putkiasentajaa Ruovedelle noin viikon mittaiselle komennukselle. Työnkuva on myymäläsaneerauksen yhteydessä tapahtuvaa kylmäputkiston saneerausta. Työtä tehdään parin kanssa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme työkokemusta putkiasentajan työtehtävistä. Koulutus ei ole välttämätön, jos sinulta löytyy alan työkokemusta, mutta on tietenkin eduksesi. Tärkeintä on hyvä ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Jos henkilö on ulkopaikkakunnalta, niin asiakkaalla on mahdollisuus järjestää majoitus.

Työ alkaa arviolta syyskuun puolenvälin jälkeen.

Tässä oiva mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta putkiasentajan töistä. Hyvällä tekijällä on tarpeen vaatiessa mahdollista työllistyä yrityksen muille työmaille.

Laita rohkeasti hakemus, haastattelemme jo hakuajalla.

Lisätietoja;

Linda Pölkki, henkilöstökoordinaattori

linda.polkki@workpower.fi

tai

Iina Salminen, henkilöstöassistentti

iina.salminen@workpower.fi