Putkiasentaja Raumalle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Asiakasyrityksemme on vuonna 1998 perustettu perheyritys, ja on yksi toimialansa merkittävimmistä toimijoista. Yritys on monipuolinen painelaitealan toimija ja teollisuuden kunnossapitoprojektien toimittaja, jonka tärkeimmät toiminta-alueet ovat paperi-, sellu- ja energiateollisuus, kemian- ja petrokemianteollisuus sekä erilaiset prosessiteollisuuden laitevalmistajat. 

Haemme heille nyt putkiasentajia Raumalle pitkäaikaiseen projektiin. 

Hakijalta odotamme hyvää kuvienlukutaitoa ja alan koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta asennustehtävistä. Voit olla myös vastavalmistunut tai alan opiskelija vailla kesätyöpaikkaa. Työskentelyotteeltasi olet ahkera ja oma-aloitteinen sekä huolellinen työnjäljestäsi. Tig- ja mig-hitsaustaito luetaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Sujuva suomen kielen osaaminen on edellytys työssä menestymiseen.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja viikoittainen työaika voi vaihdella jonkin verran, johtuen työmaan/kokonaisprojektin etenemisestä. Mikäli sinulla on halukkuutta ja valmiutta tehdä myös reissutyötä satunnaisesti, mainitsethan siitä hakemuksessasi. Reissutyövalmius ei kuitenkaan ole vaatimuksena juuri tässä tehtävässä. 

Tarvittaessa asiakas järjestää asunnon Raumalta!

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, niin hae tehtävään heti alla olevan linkin kautta:

http://amiko.likeit.fi/apply/31454984

Haastattelemme jo hakuaikana!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459415
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Rauma, Varsinais-Suomi