(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja pk-seudulle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020
Etsimme ammattitaitoista putkiasentajaa vaihtelevaan työhön pääkaupunkiseudulle.

Edellytämme useamman vuoden kokemusta putkitöistä. Tehtävä edellyttää myös b-ajokorttia, koska yksityisiin kiinteistökohteisiin liikutaan työnantajan autolla.
Työkieli on suomi, joten edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Pääkaupunkiseudun tuntemus on etu.

Haemme reipasta, ahkeraa ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä. Työssä tarvitaan ajokorttia, tulityökorttia ja työturvallisuuskorttia.

Työ on vakituinen päivätyö ja se alkaa heti!

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta! Paikat täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Työntekijöillämme on valittavana HETIPALKKA-palvelu, jolloin viikon aikana tehdyt työtunnit maksetaan seuraavan viikon perjantaina.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen, ari.pajunen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi