(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja pitkään pestiin!
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Nyt olisi itsenäiselle putkiasentajalle tiedossa pitkä työmaa! Lue lisää!

Asiakasyrityksemme etsii putkistosaneeraukseen itsenäiseen työhön kykenevää tekijää. Töitä tiedossa hyvälle tekijälle ainakin vuodeksi. Kohde sijaitsee Länsi-Tampereella. Kerro meille aiemmasta kokemuksestasi ja paikka voi olla sinun! 

Miksi WorkPowerille?

Olemme rakennusalalla yli 15 vuotta toiminut yritys, jolla on laaja asiakasverkosto. Tulet olemaan osa n. 250 henkilön työntekijäporukkaamme, joita toimistollamme auttaa osaava rakennusalan tiimi. Työntekijämme saavat kattavan perehdytyksen lisäksi työsuhde-etuja sekä itselleen sopivat työvarusteet. 

Arvostamme kokemustasi, ja maksamme palkkaa sen mukaisesti. Toivomme, että sinulla on tarvittavat työturvallisuuskortit voimassa, mutta autamme näissä asioissa mielellämme.

Aloitus:

Työn aloitus n. kahden viikon kuluttua, kuitenkin oma tilanteesi huomioiden. Tässä on oiva tilaisuus lähteä uusiin haasteisiin, ja kehittämään omaa taitoaan itsenäisissä ja monipuolisissa LVI-alan tehtävissä. 

Lisätietoja:

Voit soittaa paikasta suoraan HR-koordinaattorillemme Jennalle numeroon 040 667 9544. Toivottavasti kuulemme sinusta pian ja voimme käydä kokemustasi läpi haastattelun merkeissä!

Avainsanat: putkiasentaja, lvi-asentaja, saneeraus, putkistosaneeraus, Tampere.