Putkiasentaja Pirkanmaalle!
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Putkiasentajat huomio! Nyt löytyi työpaikka, johon et vaan voi olla hakematta!

Etsimme nimittäin asiakasyrityksellemme hieman kokeneempia putkiasentajia vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle. Kohteet sijaitsevat suurimmaksi osin Tampereen ja sen lähikuntien alueilla, joihin pääsee näppärästi vaikkapa työparin kyydillä tai firman autoa käyttäen. Työtehtäviin kuuluu käyttövesi- ja lämpöverkkotyöt, viemäröinnit, putkistojen asennukset, kalustamista sekä paljon muita lvi-alan tehtäviä tekijän oman osaamistason mukaisesti. Kohteiden kestot vaihtelevat normaalisti muutamista päivistä kuukausien kokonaisuuksiin. Työhösi saat hyvän ja kattavan perehdytyksen sekä laadukkaat työkalut käyttöösi. Tässä työssä pääset näkemään ja kokemaan paljon erilaisia asuntoja, joten työ pysyy varmasti hyvin mielenkiintoisena ja monipuolisena.

Valitulla henkilöllä tulisi olla lvi-alan koulutus sekä jonkin verran työkokemusta taustalla. Ei ole sinänsä väliä oletko työskennellyt alan tehtävissä pari vuotta vai parikymmentä vuotta. Otamme haussamme huomioon niin vasta-alkajat kuin kokeneet alan ammattilaisetkin. Kerro hakemuksessasi jo valmiiksi aikaisemmista putkiasentajan kokemuksistasi; kohteista sekä työtehtävistäsi.

Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme palkkalistoille. Noudatamme Talotekniikka-alan TESiä ja palkkaus oman ammattitaidon ja kokemuksen mukaan (n. 14-20 e/h).

Nappaa tästä itsellesi mahtava työpaikka ja lähetä hakemuksesi välittömästi verkkosivujemme kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivat henkilöt heti löydettyämme!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-konsultti Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, putkiasentaja, LVI-asentaja, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525492
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi