(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme kokenutta 

PUTKIASENTAJAA 

Pirkanmaalle.


Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset huolto-, asennus- ja kunnossapitotehtävät. Kohteina ovat pääsääntöisesti erilaiset uudisrakennus- ja saneeraustyömaat Pirkanmaan alueella.  

Edellytämme hakijoilta:

  • LVI-alan koulutusta
  • muutaman vuoden kokemusta putkialan huolto-, korjaus- ja asennustöistä
  • voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä
  • reipasta ja itsenäistä otetta työhön.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen työnkuvan, mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen ja pitkäaikaisen työsuhteen luotettavassa yrityksessä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=553 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Akseli Mattila arkisin klo 8-16, p. 044 740 4506. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.