(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja, LK Urakointi Oy (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Asiakkaamme LK Urakointi Oy tarjoaa monipuolisia ja asiakasystävällistä maanrakennusalan palveluita 50 vuoden kokemuksella, Pirkanmaalla ja koko Suomen alueella. Asiakaskuntana ovat teollisuus- ja rakennusalan yritykset, julkiset yhteisöt sekä yksityiset palvelun tarvitsijat. Lähes 30 ammattilaista palvelee päivittäin asiakkaitaan vankalla kokemuksella, laajalla yhteistyöverkostolla, uusitulla kalustolla sekä asiakkaiden tarpeita tehokkaasti toteuttavalla toimintatavalla.

Etsimme heille nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

PUTKIASENTAJAA, maanrakennusalalle. 


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan osaavan ja ammattitaitoisen tiimin keskuuteen, kunnioitettavan ja pitkän historian omaavan yrityksen palvelukseen. Käytössäsi on heti vakavaraisen yrityksen tuoma varmuus- työtä tarjotaan sinulle ympäri vuoden.

Työtehtäviisi kuuluvat vesi – ja viemäriputkien asennustyöt. Eduksi katsomme putki- ja tasolaserin käyttötaidon. Työkohteet sijaitsevat pääosin Pirkanmaan alueella, mutta välillä myös muualla Suomessa.

LK Urakointi Oy tarjotaan sinulle:

  • luotettavassa vakavaraisessa yrityksessä vakituisen työsuhteen heti
  • palkkauksen kokemuksen mukaan
  • hyvän työyhteisön ja osaavan tiimin
  • itsenäisen työn, sinuun ja ammattitaitoosi luotetaan

Toivomme sinulta:

  • kokemusta kunnallistekniikasta ja maanrakennusalan putkiasennustehtävistä (vesi-viemäri putkiasennukset)
  • kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työhön
  • halua oppia nopeasti

Työ edellyttää voimassa olevia työturvallisuus-  ja tieturvakorttia sekä vesihygieniapassia.

Työ on kokopäivätyötä ja käytössä on saldopankki. Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde alkaa vakituisena vuokratyösuhteena Alen Consulting Oy:n kautta, josta pääset mahdollisesti yrityksen kirjoille jo 4-6 kk kohdalla. 

Huomioimme luovasti eri hakijat, joilla valmius ja rohkeus hakea paikkaa. Täytä hakemus alla olevasta linkistä tai soita itsesi suoraan haastatteluun.  

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=469 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n asiakkuusvastaava Minna Kotilainen, p. 044 7404501. 

Tervetuloa töihin LK urakointi Oy:lle. Tule mukaan ammattitaitoiseen porukkaan. Arvostamme henkilökuntaamme ja meillä viihdytään pitkään!

- Toimitusjohtaja Markus Kanerva, LK urakointi Oy


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.