(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja kiinteistöhuoltoon
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Oletko asiakaspalveluhenkinen putkiasentaja? Haemme nyt pääkaupunkiseudulle sukitustaitoisia putkiasentajia ja putkihuoltoasentajia asiakkaidemme kiinteistöjen LVI-korjaus ja -asennustehtäviin. Tehtäviisi kuuluu vikakeikkoja, pieniä uudis- ja saneerausasennuksia, kaukolämpölaitteiden uusintoja sekä huolto- ja kunnossapitotöitä.

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Sinulla on putkiasentajan perustutkinto ja useamman vuoden kokemusta putki- ja huoltoasennuksista. Hitsaustaito katsotaan hakijan eduksi. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta sukituksesta.

Myös asenne tekemiseen on tärkeää! Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja, joka pärjää myös itsenäisesti asiakaskohteissa. Arvostamme motivoitunutta asennetta sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Teppo Nikula, p. 050 516 7641 tai Jari Rautala, p. 050 390 1673. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Oyj rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 10.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.