Putki- ja IV-alan opiskelijoita kesätyöhön
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021
Tulisitko vastuulliseen kesäduunipaikkaan harjoittelemaan opiskelualasi töitä käytännössä?

Palkkaamme parisataa kesäcaveria ympäri Suomea monipuolisiin harjoittelijatehtäviin: kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään avustavien putki- tai IV-asennusten parissa mielenkiintoisissa projektikohteissamme pääkaupunkiseudulla. Kesätyö sijoittuu 1.6.- 31.8. väliselle ajankohdalle. 

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan olet vähintään 2. vuosikurssin opiskelija putki- tai IV-alalla ja sinulla riittää intoa uuden opetteluun, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2021 kesäcaveistamme. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi harjoitteluiden myötä kertynyt kokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitset työturvallisuus- ja tulityökortin. 

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa, mutta voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen.

Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla valmistumisenkin jälkeen. Käy kurkkaamassa kesätyöntekijän Nikon terveiset Töölön kampuksen työmaalta: https://www.youtube.com/watch?v=gUDh1wNngEA&t=1s. Lisää kesäcavereiden fiiliksiä löydät Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri.

Ei haluta leveillä, mutta viime vuonna sijoituimme kesäcavereiden arvioiden perusteella viiden parhaan joukkoon Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa ja vuonna 2019 nappasimme ykkössijan! Eikä ihme, 97% Caverionin kesäcaverikyselyyn 2020 vastanneista suosittelee Caverionia työpaikkana ystävilleen.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 28.2.2021 mennessä. 

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot