Putkentaivuttaja
Valmet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Haluatko oppia putkentaivutuksen ammattilaiseksi innostavassa konepajaympäristössä?  Haemme nyt uusia tekijöitä valiojoukkoomme Lapualle!

Lapuan tehdas on osa Valmetin Sellu & Energia -liiketoimintalinjaa, ja valmistamme paineenalaisia osia esim. voimakattiloihin ja haihduttamoihin. Noin sadan hengen hitsaus- ja asennusporukkamme toimittaa laadukkaita tuotteita asiakasprojekteihin ympäri maailmaa. Tekemämme hitsaustyöt ovat vaativia, ja voimme ylpeinä luvata, että meillä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi!

Haemme kehittymishaluista tai jo kokeneempaa putkentaivuttajaa työskentelemään putkentaivutuskoneen operaattorina. Tehtävässä operoit CNC-putkentaivutuskoneella osana valmistuslinjan toimintaa. Tehtävässä on tärkeää yhteistyö valmistuslinjalla ja tuotanto-ohjelman mukaisten töiden suorittaminen. Projektien aikatauluista ja tarpeista riippuen tehtävään kuuluu välillä myös asentajan töitä hitsaajan parina.

Työturvallisuus on meille ykkösasia, joten sinun tulee noudattaa huolellisesti käytäntöjämme, jotta kaikki pääsevät päivän päätteeksi ehjinä ja hyvinvoivina kotiin. Sovellamme tehtaallamme Lean-periaatteita, ja työntekijämme osallistuvatkin toimintamme jatkuvaan parantamiseen havainnoillaan ja kehitysehdotuksillaan.

Mitä odotamme sinulta?    

      

                 

Sinun ei tarvitse olla vielä valmis putkentaivutuksen osaaja, koska kokeneet taivuttajamme kouluttavat ja tukevat sinua kehittymään alan ammattilaiseksi. Kiinnostus oppia ja kehittyä putkentaivutuksen parissa on avainasemassa. Tehtävässä eduksi on soveltuva koulutus (esim. metalliala) ja aikaisempi kokemus putkentaivutustehtävistä ja siihen liittyvästä laitteistosta. Materiaalituntemus (rakenne-, kuumalujat ja ruostumattomat teräkset) sekä piirustusten lukutaito tukee tehtävässä menestymistä. Myös muiden konepajaympäristön ohjelmoitavien koneiden operoinnin parissa työskentely (esim. särmäyspuristin) ja hyvä avaruudellinen hahmotuskyky antavat sinulle sopivaa pohjaa oppia toimimaan putkentaivutuksen tehtävissä.

Työskentelemme pääasiassa päivävuorossa mutta sinulla tulee olla myös valmius työskennellä vuorotyössä ja tarvittaessa tuotannon muissa tehtävissä. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja ylpeä kädenjäljestäsi. Pidät kunnia-asiana, että tekemäsi työ täyttää laatuvaatimuksemme. Sujuva toiminta valmistuslinjalla vaatii yhteistyötaitoja ja aktiivista otetta. Olet siis joustava ja autat kavereita mäessä, jotta työt saadaan tehtyä. Suhtaudut turvallisuuteen vakavasti, etkä oikaise kiiressäkään. Olet kiinnostunut kehittämään sekä omaa osaamistasi että yhteisiä toimintamalleja.

Asenne ratkaisee aina!

Mitä tarjoamme sinulle?

Lapuan tehtaalla pääset työskentelemään mukavien työkaverien kanssa nykyaikaisessa ja turvallisessa tehdasympäristössä modernin teknologian parissa. Tarjoamme laadukkaan työterveyshuollon ja pääset nauttimaan aktiivisesta TYHY-toiminnasta mm. erilaisen kerhotoiminnan ja tapahtumien parissa. Kannustamme myös henkilöstöämme liikunnan ja kulttuurin pariin, mitä varten yrityksessämme on käytössä ePassi liikunta- ja kulttuuripalvelut. Näiden lisäksi meillä on käytössä palkitsemisjärjestelmä hyvistä työsuorituksista sekä työturvallisuuden kehittämisestä.

Lapuan tehtaallamme vuosikymmenten kokemus kohtaa modernin teknologian, ja pääset nauttimaan vauhdikkaista projekteista pohjalaisessa rauhassa. Tilamme ovat siistit ja valoisat, ja panostus turvallisuuteen ja työhyvinvointiin näkyy arjessamme. Henkilöstöravintolassamme nautit maukkaan lounaan työnantajan tukemaan edulliseen hintaan. Yhteen hitsautunut porukkamme ottaa sinut lämmöllä vastaan!

Tehdään tosissaan muttei vakavissaan!

Lisätietoja

Lisätietoja antaa valmistuspäällikkö Jarmo Esala (+358 50 067 3485, jarmo.esala@valmet.com).

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään  26.9.2021.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.
Liity tiimimme!
www.valmet.com/careers

valmet slogan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot