Putkentaivuttaja
Valmet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Oletko kehityshenkinen ja ammattiylpeyttä tunteva taivuttaja? Haemme nyt uusia tekijöitä valiojoukkoomme Lapualle!

Lapuan tehtaamme on osa Valmetin Sellu & Energia -liiketoimintalinjaa, ja valmistamme paineenalaisia osia esim. voimakattiloihin ja haihduttamoihin. Noin sadan hengen hitsaus- ja asennusporukkamme toimittaa laadukkaita tuotteita asiakasprojekteihin ympäri maailmaa. Tekemämme hitsaustyöt ovat vaativia, ja voimme ylpeinä luvata, että meillä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi!

Haemme ammattitaitoista taivuttajaa työskentelemään putkentaivutuskoneen operaattorina. Tehtävässä operoit putkentaivutuskoneella osana valmistuslinjan toimintaa. Tehtäviin kuuluu koneiden operointi ja kehitys yhdessä valmistuslinjan ja tehtaan tukifunktioiden kanssa. Tehtävässä on tärkeää yhteistyö valmistuslinjalla ja tuotanto-ohjelman mukaisten töiden suorittaminen. Projektien aikatauluista ja tarpeista riippuen tehtävään kuuluu välillä myös asentajan töitä hitsaajan parina.

Työturvallisuus on meille ykkösasia, joten sinun tulee noudattaa huolellisesti käytäntöjämme, jotta kaikki pääsevät päivän päätteeksi ehjinä ja hyvinvoivina kotiin. Sovellamme tehtaallamme Lean-periaatteita, ja työntekijämme osallistuvatkin toimintamme jatkuvaan parantamiseen havainnoillaan ja kehitysehdotuksillaan.

Mitä odotamme sinulta?                           

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta putkentaivutustehtävistä ja siihen liittyvästä laitteistosta, materiaalien tuntemusta (rakenne-, kuumalujat ja ruostumattomat teräkset sekä piirustusten lukutaitoa. Sinulla tulee olla myös valmius työskennellä vuorotyössä ja tarvittaessa tuotannon muissa tehtävissä.

Olet oma-aloitteinen, tarkka ja ylpeä kädenjäljestäsi. Pidät kunnia-asiana, että tekemäsi työ täyttää laatuvaatimuksemme. Sujuva toiminta valmistuslinjalla vaatii yhteistyötaitoja ja aktiivista otetta. Olet siis joustava ja autat kavereita mäessä, jotta työt saadaan tehtyä. Suhtaudut turvallisuuteen vakavasti, etkä oikaise kiiressäkään. Olet kiinnostunut kehittämään sekä omaa osaamistasi että yhteisiä toimintamalleja. Asenne ratkaisee aina!

Mitä tarjoamme sinulle?

Lapuan tehtaallamme vuosikymmenten kokemus kohtaa modernin teknologian, ja pääset nauttimaan vauhdikkaista projekteista pohjalaisessa rauhassa. Tilamme ovat siistit ja valoisat, ja panostus turvallisuuteen ja työhyvinvointiin näkyy arjessamme. Yhteen hitsautunut porukkamme ottaa sinut lämmöllä vastaan!

Tehdään tosissaan muttei vakavissaan!

Lisätietoja

Lisätietoja antaa valmistuspäällikkö Jarmo Esala (+358 50 067 3485, jarmo.esala@valmet.com).

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 16.5.2021.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.
Liity tiimimme!
www.valmet.com/careers

valmet slogan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot