Putken valmistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Haemme Joensuun lähialueella toimivalle asiakkaallemme Pultruuriolinjan koneenhoitajan tehtäviin tekijöitä. 

Pultruusiolinjan koneenhoitajan tehtävät koostuvat tuotantolinjojen tuotannon käynnistämisestä aina valmiin tuotteen laadunvarmistukseen ja pakkaamiseen asti. Työ on kolmivuorotyötä sen eri muodoissa.

Aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä tai teknisen alan koulutus katsotaan eduksi, mutta odotamme hakijoilta ennen kaikkea oikeaa asennetta työtä kohtaan sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Tehtävät edellyttävät voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Palkkauksessa noudatetaan Muoviteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Jätät hakemukseni viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo haku aikana. Tarjoamme hyvät ja kattavat edut työntekijöille, mm. liikunta- ja kulttuurisetelit sekä laadukkaan työterveyshuollon.

 Lisätietoja:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

RTK:lla on tarjolla hyvät ja kattavat edut työntekijöille.

Lisätietoja antaa:

Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1420396
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu, Heinävaara