(Poistunut julkaisusta)

Pursimies / Kansikorjausmies
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

PURSIMIEHIÄ / KANSIKORJAUSMIEHIÄ


Tehtäviisi kuuluu

Pursimiehenä/Kansikorjausmiehenä toimit telakan kansimiesryhmän jäsenenä konevarusteluorganisaation alaisuudessa.

Toimit myös osana ryhmää kun telakka, varustamo, lippumaaviranomaiset, luokituslaitos ja laitetoimittajat yhdessä tarkastavat, että laitteet toimivat oikein ja varmistavat, että kyseinen järjestelmä täyttää teknisen erittelyn, viranomaisten ja kansainväliset säännöt.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu merimiestyöt telakalla ja koeajoilla, pelastuvarusteiden asennus ja käyttöönotto sekä kansivarusteiden/laitteistojen asennus ja käyttöönotto.   


Toivomme hakijalta

Edellytämme tehtävään sopivaa merenkulkualan koulutusta (vähimmäis- vaatimus matruusin koulutus (STCW A-II/5)).

Eduksi luetaan yhdistetty lisäpätevyystodistus sisältäen:
- hätätilanteiden peruskoulutus, eli Basic Training
- Survival Craft and Rescue Boats other than Fast Rescue Boats STCW A-VI/2-1
- Fast Rescue Boats STCW A-VI/2.2
- Security Awareness STCW A-VI/6-1

Toivomme, että sinulla on vahva työkokemus (meripalveluote) sekä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Joakim Sjöholm
0400-783481

Matti Tuomi
041-5477648