Purkutyöntekijöitä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Oletko ahkera ja työtä pelkäämätön rakennusalan osaaja? Riittääkö ruista ranteessasi? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Haemme nyt PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaamme projekteihin Kuopion alueelle.

Asiakasyrityksemme toimivat monipuolisesti rakentamisen parissa. Purkutyöprojektissa työtehtäviisi sisältyvät joko kalusteiden tai betonin purku sekä jätteiden kanto ja muu purkutyö. Betonin piikkausosaaminen edesauttaa tehtävien suoriutumisessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana ja kestävät arvioidusti 1-3 viikkoa kerrallaan. 

Mitä sitten odotamme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Tehtävässä vaaditaan jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta asenne ratkaisee. Osaamisellasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt ja olisitko kenties sopiva työntekijä jatkamaan asiakasyrityksemme muissakin alkavissa projekteissa. Tehtävissä edellytetään voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Suureksi eduksi katsotaan osaaminen timanttisahauksesta ja kokemus betoninkäsittelystä.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449881
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Siilinjärvi