Purkutyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Oletko ahkera ja työtä pelkäämätön rakennusalan osaaja? Riittääkö ruista ranteessasi? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Haemme nyt PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaamme projektiin Kuopioon.

Asiakasyrityksemme toimii monipuolisesti rakentamisen parissa. Purkutyöprojektissa työtehtäviisi sisältyvät betonin purku sekä jätteiden kanto ja muu purkutyö. Betonin piikkausosaaminen edesauttaa tehtävien suoriutumisessa.

Työt alkavat heti ja kestävät arvioidusti 1 -4 viikkoa.

Mitä sitten odotamme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Tehtävässä vaaditaan jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta asenne ratkaisee. Osaamisellasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt ja olisitko kenties sopiva työntekijä jatkamaan asiakasyrityksemme muissakin alkavissa projekteissa. Tehtävissä edellytetään voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Suureksi eduksi katsotaan osaaminen timanttisahauksesta ja kokemus betoninkäsittelystä.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386900
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio