(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijöitä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ. Työtehtävät pitävät sisällään purkutyöntekijän työtehtäviä laidasta laitaan, joten kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. 

Työskentelet yhdessä muun tiimin kanssa, mutta arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytapaa. Edellytämme motivoitunutta asennetta, kokemusta purkutyötehtävistä ja voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Tiimityön vuoksi sinun on osattava myös suomen kieltä.   

Työn kesto on alkuun 3 kuukautta, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua itse asiakasyritykseen. Työ on kokopäivätyötä klo 7-15.30, ja työssä on satunnaisesti myös ylitöitä.

Kiinnostuitko? Laadi hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi ja lisää mukaan tuntipalkkatoiveesi. Otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin pikaisella aikataululla. Tiedusteluihin vastaa Amikon henkilöstökonsultti Viivi Airu, p. 050 416 9210, viivi.airu@amiko.fi . 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!