(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijöitä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2017

Oletko fyysiseen työhön kykenevä, vahvalla motivaatiolla varustettu työntekijä, ja omistat työturvallisuuskortin?

Haemme nyt mm. timanttiporaus- ja purkutöihin erikoistuneelle asiakkaallemme PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin projekteihin Tampereen ja Pirkanmaan alueelle. Työkohteet vaihtelevat julkisivupuruista ja linjasaneerauksista aina rakennusten kokonaispurkuihin saakka.

Tehtävien vaativuus vaihtelee kohteiden mukaan sisältäen mm. piikkausta, kantotöitä sekä työmaan siivousta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä useimmissa tehtävissä riittää reipas, työhön tarttuva ja joustava asenne sekä halu oppia uusia taitoja! Aikaisempi kokemus vastaavista tai muista rakennusalan tehtävistä katsotaan eduksesi. Työturvallisuuskortti on välttämätön. 

Työ on loistava mahdollisuus esimerkiksi kesätyötä etsivälle, mutta hyville tekijöille työtä voi olla tarjolla myös pidemmäksi aikaa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä rohkeasti hakemuksesi meille ja kerro tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelut tehtävään käynnistetään heti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Amiko henkilöstöpalveluilta Anni Raatikainen: p. 050 353 2747 / anni.raatikainen(at)amiko.fi.