Purkutyöntekijöitä - Turku
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021
Purkava Oy tarjoaa asiantuntevat purkutyöt niin yrityksille kuin kotitalouksillekin Lounais-Suomessa Asbestipurku on erikoisalaamme, ja sitä varten meiltä löytyy paitsi ammattitaitoa, myös tietysti tarvittavat luvat ja pätevyydet. Palveluihimme kuuluvat asbestipurkutyöt, rakennuspurkutyöt, pölyämättömät purkutyöt ja homepurkutyöt. Meillä on kokemusta, osaamista sekä pätevyyttä suorittaa purkutyöt turvallisesti ja määräysten mukaisesti.

Oletko etsimämme toimeentarttuva työtä pelkäämätön ja tehokas purkutyöntekijä? Etsimme yhteistyössä Purkava Oy:n tiimiin vakituiseen kokoaikaiseen työhön Turun alueelle. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten odotamme hakemustasi pikaisesti! 

Tehtävänkuvaus 

Purkavalla toteutetaan erilaisia purku-urakoita yrityksille ja yksityisasiakkaille. Työnkuvaasi kuuluu erilaisissa kohteissa purkutyöt alusta loppuun ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Voit olla alalla jo työskennellyt tai uraasi vasta aloitteleva. Emme vaadi tehtävään aikaisempaa kokemusta, sillä perehdytämme tehtävään huolellisesti. Aikaisempi kokemus rakennusalalta tai vastaavista tehtävistä on eduksi.  

Toivomme sinulta aktiivista ja reipasta työskentelyotetta, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla on työelämän pelisäännöt hallussa ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Kohteemme sijaitsevat pääasiassa Turun alueella, mutta työn sujuvuuden varmistamiseksi henkilöauton ajokortti on eduksi. Työntekijöiltämme vaaditaan myös työturvallisuuskortti.  

Tarjoamme sinulle paikan vakavaraisen kasvavan yrityksen riveissä. Purkavalla pidetään huolta siitä, että asiat hoidetaan hyvin ja työn teolle on hyvät edellytykset. Tehtävässä noudatetaan Rakennusalan Työehtosopimusta.  

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Julia Saunamäki, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Odotan hakemustasi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 08.12.2021 mennessä osoitteessa

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528594
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi