(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijöitä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme asiakkaallemme purkutyöntekijöitä Pirkanmaan alueelle.

Etsimällämme henkilöllä on hyvä ja reipas asenne eivätkä työhanskat tipu kädestä kesken homman! Asiakkaallamme on tarjolla purkutöitä eri puolilla Tamperetta, autoa et tarvitse sillä hommiin lähdetään aina yhdessä aamulla Itä-Tampereelta. 

Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan koko työpäivän ja kokemus rakennusapu- tai purkutyöstä on iso plussa.

Palkkaus työehtosopimusten mukaisesti, työsuhteiden pituudet vaihtelevat sekä asiakastilausten että työntekijän käytettävyyden mukaan. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi , kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.