Purkutyöntekijöitä rakennustyömaalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Etsimme asiakkaallemme purkutyöntekijöitä Kuopion taajama-alueilla sijaitseville työmaille.
Töiden aloitus sitä mukaa kun sopivia tekijöitä löytyy ja töiden kesto alkuun muutama viikko, mahdollisesti pidempäänkin.

Työ on purkukohteessa käsin tapahtuvaa purku- ja lajittelutyötä.
Työssä pärjää ahkeralla ja nohevalla asenteella ja eduksi luetaan jos on aiempaa kokemusta vastaavasta työstä tai rakennustyömaalla työskentelystä.
Työturvallisuuskortti on pakollinen.
Työtä tehdään päivävuorossa.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499128
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio