(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kiinteistöalalla toimiva yritys, joka on erikoistunut korjausrakentamiseen ja vahinkosaneeraustöihin. Haemme nyt heille pääkaupunkiseudulle ammattitaitoista lisävahvistusta nimikkeellä

PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Työnkuvaan kuuluu monipuolisia kiinteistöjen purkutehtäviä pääkaupunkiseudun alueella ja kohteet vaihtelevat asuinkiinteistöistä liikerakennuksiin. Tehtäviä on tarjolla sekä kokeneemmalle purkajalle että alan vasta-alkajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Aikaisempi työkokemus rakennusalalta tai purkutehtävistä katsotaan eduksi

Toivomme, että pystyisit aloittamaan työt pikimmiten ja töitä on tarjolla niin pitkäaikaiseen kuin myös lyhyempään työsuhteeseen.

Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Purkutyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävät tullaan täyttämään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mahdolliset tiedustelut: inga.koivumaki@temp-team.fi

Kiitos jo etukäteen hakemuksestasi!