(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijöitä Mikkeliin
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Etsimme monipuolisia PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ Mikkeliin!

Sinulta edellytämme aiempaa kokemusta purkutöistä sekä piikkaustaitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työllistymiseen. Työn luonteen takia hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä ja arvostamme erityisesti ahkeraa työotetta ja työskentelymotivaatiota!

Eduksesi katsotaan myös voimassa oleva tulityökortti sekä kokemus erilaisten työvälineiden ja laitteiden käytöstä. Kerrothan näistä hakemuksessasi, kuten myös minkälaista aiempaa kokemusta sinulla on purkutöistä. Työtehtäviä on tarjolla erilaisia työntekijän osaamisesta riippuen.

Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä. Töitä on tarjolla erilaisissa saneerauskohteissa ja töiden pituus vaihtelee aina työmaan tarpeiden mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Olli-Matti Niskanen +358 40 570 5917
Laita rohkeasti hakemusta tulemaan nettisvujemme sihti.fi kautta. Tsemppiä hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.