(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijöitä massiivipurkuun
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Etsitkö haastavaa työtä, jossa ei istuskella vaan todella tehdään töitä? -Haemme asiakasyrityksellemme Järvenpäässä sijaitsevalle purkutyömaalle ripeitä, luotettavia ja ahkeria purkutyöntekijöitä.

Työnkuvaus:
Pääasiallisesti työtehtäviisi tulee kuulumaan purkujätteen lajittelu ja kaivinkoneenkuskin avustaminen käsin, sekä muut työnjohdon määräämät työtehtävät. Työ on erittäin fyysistä, joten hyvä kunto on välttämätön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Toivomme reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Lisäksi toivomme joustavuutta työajoissa, sillä työmaalla saatetaan tehdä töitä vuoroissa. Aikaisempi kokemus purkutöistä sekä auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutta eivät pakollisia. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle:
Meillä on asiakkainamme Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä, joten työskentelemällä kauttamme saat oivan mahdollisuuden tutustua eri yrityksiin sekä erilaisiin työmaihin sekä työtehtäviin. Palkkauksen osalta noudatamme tässä työtehtävässä infra-alan työehtosopimusta. Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan HR-tiimi tuen, sekä turvalliset ja laadukkaat työvaatteet. Meille on sydämen asia saada sinut viihtymään WorkPowerilla mahdollisimman pitkään!

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: purkutyö, purkutyöntekijä, rakennusala, Järvenpää