(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijöitä Kuopioon
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Purkutyöntekijöitä Kuopioon

Värväämme purkutyöntekijöitä Kuopiossa lähiviikkoina alkavalle purkutyömaalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan  ja töitä on tiedossa mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. Työnkuvaan kuuluu esim. purkutyöt ja rakennussiivous. eduksi katsotaan, jos sinulla on mahdollista jatkaa työskentelyä pitkälle syksyyn purkuhommien päätyttyä esim. rakennusapumiehen hommissa.

TYÖTEHTÄVÄ: Purkutyöntekijöitä
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 70110, Kuopio
TYÖN KESTO: Aloitus lähi iikkojen aikana. Ammattimiehille töitä on tarjolla ympäri vuoden. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Reipasta asennetta  
-Työturvallisuuskorttia
-Sujuvaa suomen kielen taitoa 

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Timo Ojanen 0504755057, timo.ojanen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.