(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijöitä kesätöihin
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Haemme pirkanmaalaiselle asiakasyrityksellemme PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ kesätöihin kokoaikaisiin ja määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin Tampereen seudulle. Työt alkavat kevään aikana sopimuksen mukaan.

Purkutyöntekijän tehtäviin kuuluu muun muassa piikkausta, rakenteiden purkua ja purkujätteen raivausta ja keräilyä sekä muita tehtäviä rakennustyömaalla. Työ tapahtuu joko ulkoilmassa tai sisätiloissa kohteesta ja työvaiheesta riippuen.

Odotamme sinulta:
• reipasta asennetta sekä motivaatiota työntekoon
• hyvää fyysistä kuntoa
• oma-aloitteisuutta
• kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä
• aiempi kokemus purkutöistä/rakennusalalta katsotaan eduksi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen p. 0400 180 952 (arkisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.