(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijöitä Helsinkiin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on tamperelainen asbesti- ja rakennuspurkuihin erikoistunut ammattilainen, joka etsii joukkonsa vahvistukseksi

PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ Helsinkiin.

Odotamme hakijoilta reipasta työotetta, omatoimisuutta ja valmiutta fyysiseen työhön. Aikaisempi työkokemus purkutöistä ja työturvallisuuskortti ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä.
Työ on aluksi määräaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hyville työntekijöille tarjotaan myös mahdollisuus jatkaa työssä syksyllä.
Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja mukavan työympäristön.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Purkutyöntekijöitä Helsinkiin. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Henri Kiiskilä, henri.kiiskila@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.