Purkutyöntekijä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Onko sinulla aiempaa kokemusta rakennusalalta tai mahdollisesti alan koulutus? Jos purkutyöt onnistuu sinulta, laita meille hakemus! 

Etsimme asiakasyritykselle PURKUTYÖNTEKIJÄÄ Rovaniemelle. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kesto vähintään joulukuulle saakka, jatko mahdollinen. 

Työtehtäviisi kuuluvat kylpyhuoneremonttien purkutyöt. Työ on kokoaikaista päivätyötä ja sitä tehdään arkisin. 

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta purkutöistä tai vastaavista työtehtävistä, kerro rohkeasti osaamisestasi. Työturvallisuuskortin tulisi olla voimassa, mutta mikäli se on vanhenemassa tai sitä ei ole, niin laitahan silti hakemus tulemaan - katsotaan yhdessä mitä asialle voisi tehdä. Arvostamme rehtiä tekemisen asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa. 

Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet ja työpaikan ammattitaitoisen tiimin keskellä. Asiakasyritys johon etsimme työntekijää on Lappilainen perheyritys jossa sitoudutaan uuden työntekijän kattavaan perehdytykseen työsuhteen alussa. 

Hakemus kannattaa laittaa pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseen mukaan CV:si. Lisätietoja antaa HR-konsulttimme Ida Aatsinki p. 050 409 7304 / ida.aatsinki@personalhuset.fi 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496251
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi