Purkutyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Lappeenrannan alueelle purkutyöntekijöitä.

Työtehtäviisi kuuluu sisäpurkua ja käsilajittelua, joten olet tottunut piikaamiseen ja käsissäsi pysyy työhanskojen lisäksi myös muut työkalut.

Tässä tehtävässä menestyy omatoiminen ja ahkera työntekijä, joka nauttii fyysisestä työstä. Edellytämme sinulta työturvallisuus korttia ja eduksesi on rakennusalan tausta sekä aikaisempi kokemus purkutöistä.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti.  RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat asiakkaidemme tarpeen mukaan. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450670
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala