(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Etsimme tehokkaita purkutyöntekijöitä Tampereen seudulle!

Purkutyöntekijän työtehtäviin kuuluu työmaan purkutyöt, raivaus sekä rakennusaikaisen jätteen lajittelu jätelavoille. Aikaisempi kokemus tai alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tässä työssä pärjäät varmasti, mikäli omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työotteen! Palkkauksen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työ alkaa sovitusti marraskuun aikana. Työaika on pääosin arkena 7-15:30. Vuokratyö mahdollistaa joustavan työskentelyn, jolloin omaan työmäärään pystyy vaikuttamaan tilanteen mukaan eli työskentelysi voi olla kokoaikaista tai osa-aikaista. Palkkaus kokemuksesi ja rakennusalan TES mukaan.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä ammattitaitoisen rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia ja vaihtuvia työsuhde-etuja. Käy kurkkaamassa mitä mieltä työntekijämme ovat meistä työnantajana osoitteessa: https://www.kokemuksia.fi/workpower/tyopaikkana/

Jos koet sopivasi paikkaan, täytä hakemuksesi saman tien sivuillamme!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: rakennustyöntekijä, rakennusmies, purkutyöntekijä, raivaustyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa