(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme Espoossa sijaitsevalle työmaalle ahkeria purkutyöntekijöitä ja raivaajia. Työtehtäviin kuuluu erilaisia purkutöitä, homepurusta rakennuspurkuun sekä raivausta, siivousta ja keräilyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta osaat toimia myös ryhmässä. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä,reipas ja hyvä asenne riittää. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, ammattitaitoisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla jo yli 10-vuotta. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Seitz, HR-koordinaattori
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: purkutyöntekijä, Espoo, rakennusala, raivaaja