(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakasyrityksellemme Helsingissä sijaitsevalle työmaalle luotettavia ja ahkeria purkutyöntekijöitä sekä raivaajia.

Työnkuvaus:
Työtehtäviin kuuluu erilaisia purkutöitä homepurusta rakennuspurkuun sekä raivausta, siivousta ja keräilyä. Työ on erittäin fyysistä, joten hyvä kunto on välttämätön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Toivomme reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi kokemus purkutöistä sekä auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, sillä töitä saatetaan tehdä myös muualla Pk-seudulla. Edellytämme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, ammattitaitoisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla jo yli 10-vuotta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Seitz, HR-koordinaattori
paivi.seitz@workpower.fi


Avainsanat: rakennusala, purkutyö, purkutyöntekijä, Helsinki