(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme asiakkaallemme hyvällä asenteella varustettua

PURKUTYÖNTEKIJÄÄ

Purkutyöhön liittyvät työt ovat mm. työskentelyalueen suojaus, erilaiset pintojen purkutyöt, alipaineistus ja tavaroiden kantaminen.

Odotamme:
- hyvää fyysistä kuntoa
- oma-aloitteisuutta
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta
- suomen kielen taitoa

Arvostamme käden taitoja ja kokemusta tai koulutusta vastaavista työtehtävistä

Tarjoamme:

- kokopäiväsen työn
- määräaikaisen työsuhteen aluksi helmikuun loppuun asti
- huumorintajuisen työyhteisön
- kattavan perehdytyksen

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydettyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 14.11.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 ja Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.