(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Tässä on sinulle työ, jossa pääset katsomaan, kun Tampere kasvaa ja kehittyy! Haemme nyt purkutyöntekijöitä Tampereen ja Pirkanmaan kohteisiin.

Tervetuloa Tampereen rakennustyömaille hankkimaan monipuolista kokemusta. Työmaat ovat uudis- ja korjausrakennuskohteita, joissa tarvitaan apua esimerkiksi muottien purkamisessa, materiaalien siirtämisessä ja siistimisessä. Tehtävässä työskentelisit arkisin klo 7-15.30 mielenkiintoisten ja asiansa osaavien asiakasyritystemme työmailla.

Odotamme hakijalta vain hyvää fyysistä kuntoa, täysi-ikäisyyttä sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Kilpailukykyinen palkka määräytyy kokemuksesi sekä alan työehtosopimuksen mukaan. Työssä on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla. Työt jatkuvat joustavasti käytettävyytesi mukaan.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, jonka kautta pääset työskentelemään alan johtavien yritysten työmailla. Me pidämme työntekijöistämme huolta: perehdytämme, varustamme ennen työmaalle lähtöä sekä maksamme palkat ajallaan. Hae heti oheisen hakemuslomakkeen kautta ja tule meille töihin!

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti