(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Rekrytoimme asiakasyrityksillemme Jyväskylään ja lähiseuduille purkutyöntekijöitä ja raivaajia.

Olethan luotettava, ahkera, oma-aloitteinen ja reipas työntekijä, joka ei pelkää fyysistä työtä. Edellytämme työntekijältä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä 18-vuoden ikää. Aikaisempi kokemus purkutöistä ja auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutta eivät pakollisia. Asenne ratkaisee paljon!

Työtehtäviin kuuluu erilaisia purkutöitä saneeraus -ja kokonaispurkukohteissa, homepurusta rakennuspurkuun. Työtä suoritetaan sekä käsin että koneilla. Työ sisältää myös raivausta, siivousta sekä keräilyä. Koska purkutyöntekijän työ on fyysistä, hyvä kunto on välttämätön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, jätä meille hakemus mahdollisimman pian.

Lisätietoja;

Linda Pölkki, henkilöstökoordinaattori

linda.polkki@workpower.fi

tai

Iina Salminen, henkilöstöassistentti

iina.salminen@workpower.fi