(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakasyrityksellemme Hämeenlinnassa sijaitsevalle purkutyömaalle  ripeitä, luotettavia ja ahkeria purkutyöntekijöitä ja raivaajia. Työtehtäviin kuuluu erilaisia purkutöitä, homepurusta rakennuspurkuun, sekä raivausta, siivousta ja keräilyä. Työ on erittäin fyysistä, joten hyvä kunto on välttämätön.

Toivomme reipasta, oma-alotteista ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi kokemus purkutöistä sekä auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutta eivät pakollisia. Edellytämme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, ammattitaitoisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla jo yli 10-vuotta. Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Maria Pelkonen, Henkilöstöassistentti

maria.pelkonen@workpower.fi