(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Haemme nyt PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaamme projektiin Kuopioon.

Asiakasyrityksemme toimii monipuolisesti rakentamisen parissa. Purkutyöprojektissa työtehtäviisi sisältyvät betonin purku sekä jätteiden kanto ja muu purkutyö. Betonin piikkausosaaminen edesauttaa tehtävien suoriutumisessa.

Työt alkavat heti ja kestävät arvioidusti 2-4 viikkoa. Mahdollisuus jatkaa kesälle asti.

Mitä sitten odotamme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Tehtävässä vaaditaan jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta asenne ratkaisee. Osaamisellasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt ja olisitko kenties sopiva työntekijä jatkamaan asiakasyrityksemme muissakin alkavissa projekteissa kesälle asti. Tehtävissä edellytetään voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Suureksi eduksi katsotaan kokemus betoninkäsittelystä.

Työntekijöillemme tarjoamme mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta. Me olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle töitä muulloinkin kuin pelkästään tämän projektin aikana, joten haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esim. työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, koska työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.