Purkutyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Workpower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalveluyritys. Rekrytoimme työntekijöitä suoraan asiakasyrityksillemme ja vuokraamme eri alojen osaajia sekä lyhyt- että pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Workpowerin kautta on mahdollisuus työllistyä rakennus-, teollisuus-, kuljetus-, logistiikka- ja palvelualalle sekä taloushallinnon tehtäviin. Kokemuksemme ja osaamisemme ovat käytettävissänne valtakunnallisesti.

Haemme asiakasyrityksellemme Helsingissä sijaitseville työmaille luotettavia ja ahkeria purkutyöntekijöitä ja raivaajia. 
 
Työtehtäviin kuuluu erilaisia purkutöitä, homepurusta rakennuspurkuun, sekä raivausta, siivousta ja keräilyä. Työ on erittäin fyysistä, joten hyvä kunto on välttämätön.

Toivomme reipasta, oma-alotteista ja itsenäistä asennetta työntekoon. Aikaisempi kokemus purkutöistä sekä auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutta eivät pakollisia. Edellytämme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, ammattitaitoisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla jo yli 10-vuotta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Henkilöstöassistentti Päivi Seitz

paivi.seitz@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1098185
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki