(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme  eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakasyrityksellemme Helsingissä sijaitseville työmaille luotettavia ja ahkeria purkutyöntekijöitä ja raivaajia. 
 
Työtehtäviin kuuluu erilaisia purkutöitä, homepurusta rakennuspurkuun, sekä raivausta, siivousta ja keräilyä. Työ on erittäin fyysistä, joten hyvä kunto on välttämätön.

Toivomme reipasta, oma-alotteista ja itsenäistä asennetta työntekoon. Aikaisempi kokemus purkutöistä sekä auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutta eivät pakollisia. Edellytämme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, ammattitaitoisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla jo yli 10-vuotta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Päivi Seitz, Henkilöstöassistentti

paivi.seitz@workpower.fi