(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

Asiakkaamme on lahtelaisyritys, joka tekee maanrakennus-, purku- ja timanttitöitä pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla. Etsimme heidän ammattitaitoiseen tiimiin työtä pelkäämätöntä ja motivoitunutta purkutyöntekijää.

Tehtävä koostuu saneerauskohteiden sisäpurkutöistä käsinpurkuna, joten työ on vääjäämättä raskasta ja pölyistä urakointia. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Hakemamme tekijät omaavat jämttiä ja oma-aloitteista asennetta fyysisesti haastavaa työtä kohtaan.

Työssä aloitus on sopivan henkilön löydyttyä ja arvio kesto on useita kuukausia. Mikäli katsot omaavasi riittävästi fyysistä kestävyyttä ja työtä pelkäämätöntä otetta, jätä hakemus mahdollisimman pian. Huomioi, että haastattelemme jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amiko henkilöstöpalvelujen toiminta perustuu yli 50 vuoden alakokemuksen tuomaan ammattitaitoon. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan, rakentamisen ja toimistoalan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa, Kouvolassa, Tampereella sekä Oulussa ja toimimme valtakunnallisesti.