(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Asiakasyrityksemme on perinteikäs ja korkeaa työn laatua vaaliva tamperelainen rakennusalan yritys. Yritys on erikoistunut eri kokoluokkien huoneistoremontteihin. Etsimme nyt asiakkaallemme purkutyöntekijää Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevalle kerrostalotyömaalle. Purkutyöt työmaalla on jo aloitettu ja purkutyövaihe kestää vähintään puoli vuotta. Töiden jatko myös tämän jälkeen on mahdollinen.

Purkutyöntekijän tehtävässä puretaan puu- ja tiiliseiniä piikkauskoneella. Myös piikkauksen tuloksena muodostuneen purkujätteen kantaminen rakennuksesta jätelavalle on osa työtä.

Työssä pärjää normaalilla peruskunnolla varustettu henkilö, joka on valmis tekemään sinnikkäästi ja ahkerasti fyysistä rakennustyötä. Emme edellytä tehtävään pitkän linjan aiempaa rakennustyökokemusta, mutta esimerkiksi aiemmista työharjoittelu- ja kesätyöjaksoista tai rakennusalan koulutuksesta voi olla hyötyä tehtävään. Mahdollisen alan aiemman työkokemuksen kautta hakijan tehtävänkuva on muokattavissa useampiakin muita työvaiheita, kuten sekatyöntekijän/kirvesmiehen työtehtäviä käsittäväksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00–15:30 välisenä aikana. Töitä tehdään kahdeksan tuntia päivässä.

Haastattelut ja henkilövalinnat paikkoihin tehdään hyvissä ajoin, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.