(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä / TALVI 2018
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakasyrityksellemme Helsingissä sijaitsevalle työmaalle luotettavia ja ahkeria purkutyöntekijöitä sekä raivaajia tulevan talven ajalle.
 
Työtehtäviin kuuluu erilaisia purkutöitä, homepurusta rakennuspurkuun, sekä raivausta, siivousta ja keräilyä. Työ on erittäin fyysistä, joten hyvä kunto on välttämätön.

Toivomme reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi kokemus purkutöistä sekä auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, sillä töitä saatetaan tehdä myös muualla Pk-seudulla. Edellytämme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, ammattitaitoisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla jo yli 10-vuotta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Maria Pelkonen, HR-koordinaattori

maria.pelkonen@workpower.fi