Purkutyöntekijä sisäpurkuun
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.


Haemme asiakasyrityksemme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille luotettavia ja ahkeria purkutyöntekijöitä sisäpurkuun. Työtehtäviin kuuluu erilaisia purkutöitä ja erityisesti sisäpurkua. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on välttämätöntä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Toivomme reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Odotamme aikaisempaa kokemusta vastaavista purkutöistä. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, ammattitaitoisen tiimin tuen ja palkkauksen kokemuksesi mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Seitz, HR-koordinaattori
paivi.seitz@workpower.fi


Avainsanat: rakennusala, purkutyö, purkutyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264892
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa