(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä saneerauskohteeseen
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Isolle rakennusalan yritykselle työntekijöitä Jyväskylään.

Työn kuvas: Vakituinen, keikka tai määräaikainen työ purkukohteissa Jyväskylässä, työn kesto sovittavissa asiakasyrityksemme kanssa. Työsi on purkutyötä projekteissa joissa tehdään eri tasoisia purkuja.

Kohteiden suojaus: purkumiehiä joilla olisi rakennuspuolen kokemusta suojauksesta ja purkutöistä. Näissä töissä tarvitaan aloitettavan kohteen ensimmäisissä työvaiheissa työkalut omaavaa tekijää suojaamaan kohteet ennen purkua.

Koneella tehtävissä puruissa tarvitaan käsipareja jätteen lajitteluun ja kone miehen kaverina toteuttamaan työvaiheita turvallisesti.

Käsillä/käsityökaluilla tehtävissä puruissa esim. kiinteistön sisäpuolisissa purkutöissä tarvitaan kokemusta ja näkemystä purkutyöstä mutta myös avustava purkutyö ovat tarpeen.

Avustava purkutyö eri kohteissa: purkuapumiehiä kevyemmällä kokemuksella kanto, siivous ja raivaus hommiin tarvitaan vaihtelevissa kohteissa.

Meillä on kokemusta tarjota teitä yrityskumppaneillemme ja voimme alkuvaiheessa miettiä minkälainen rekry- tai työllistymistapa on sinulle paras.

Ei siis väliä vaikka olisit koulussa, työtön, työpaikan vaihdon tarpeessa tai alan vaihtaja.

Muista mainita erikoisosaamisestasi jos sinulla on sitä.

Tiedustelut myös puhelimitse.

Hae meille, sillä tämä ala tarvitsee tekijöitä!

Edellytykset työnsaannille: Rakennusalan kokemusta
Eduksi luettavat asiat: Työturvallisuuskortti