(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä, Salo
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakkaallemme purkutyöntekijää Saloon.

Arvostamme jo hankittua työkokemusta rakennus- ja/tai purkutöistä, mutta kokemusta tärkeämpää on työhön tarttuva, työtä pelkäämätön ja ahkera asenne. 

Tehtävät pitävät sisällään piikkausta ja rälläköintiä sekä mahdollisesti vaativampia purkutöitä, mikäli sinulla näistä on jo ennestään vahvaa osaamista. Työssä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää fyysistä peruskuntoa.

Osaavalle tekijälle paljon töitä tiedossa sekä ammattitaidon mukaista palkkaa. Aloitus sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä meille vapaamuotoinen työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Lisätietoja purkutyöntekijän tehtävästä antaa Norcin Henkilöstöpalveluilta henkilöstökonsultti Petra Kaitonen, petra.kaitonen@nordic.fi tai 050 4752050.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.