Purkutyöntekijä PK-seudulle
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Etsimme hyvällä asenteella varustettua työntekijää purkutöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme PK-seudulle!

Tehtävät tulevat pääasiassa olemaan erilaisia purkutöitä kuten piikkaus, käsipurut ja roudaus. Tehtävät työt on fyysisesti rankkoja, joten hakijoiden tulee olla valmiita vuodattamaan vähän hikeä. Työmaalla tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Voit olla kokenut purkutyöntekijä, tai vaikka täysin untuvikko rakennusalalla - tärkeintä on halu tehdä työtä ja kehittää osaamistasi! Luonnollisesti maksamme Sinulle myös reilun palkan, jonka sovimme yhteisymmärryksessä taustasi ja osaamisesi mukaan.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476399
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki