(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä massiivipurkuun
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Haemme asiakasyrityksemme Vantaalla sijaitseville työmaille luotettavia ja ahkeria purkutyöntekijöitä massiivipurkuun. Asiakkaallamme on työmaita koko pääkaupunkiseudun alueella. Työtehtäviin kuuluu vaihtelevasti erilaisten kohteiden purkutöitä ja purkutöissä avustamista. Työ sisältää myös letkutusta ja purkujätteen lajittelua. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Toivomme ennen kaikkea reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Työtä tehdään pääosin ulkona, joten säänkestävä ja joustava asenne on tärkeää. Toivomme aiempaa kokemusta rakennusalan töistä. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa. Tässä työtehtävässä menestymiseen vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain raskasta. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Sähäkällä ja hyvällä työntekijällä on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:
Nenna Rissanen, HR-koordinaattori
nenna.rissanen@workpower.fi


Avainsanat: rakennusala, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Vantaa