(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä massiivipurkuun
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Haemme asiakasyrityksemme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille luotettavia ja ahkeria purkutyöntekijöitä massiivipurkuun. Työtehtäviin kuuluu vaihtelevasti erilaisten kohteiden purkutöitä. Työ voi sisältää ajoittain myös letkutusta ja purkujätteen lajittelua. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Toivomme ennen kaikkea reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Odotamme aikaisempaa kokemusta vastaavista purkutöistä. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Sähäkällä ja hyvällä työntekijällä on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2020 aikana. 

Lisätietoja tehtävästä:
Nenna Rissanen, HR-koordinaattori
nenna.rissanen@workpower.fi


Avainsanat: rakennusala, purkutyö, purkutyöntekijä, massiivipurku, Helsinki, Espoo, Vantaa