Purkutyöntekijä massiivipurkuun Tervakoskelle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Tervakoskella sijaitsevalle työmaalle innokkaita ja motivoituneita purkutyöntekijöitä massiivipurkuun. Työtehtäviin kuuluu ensin sisäpurkupurkutöitä, jonka jälkeen purkujätteen lajittelua sekä kaivinkoneenkuljettajan avustamista. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  
Toivomme ennen kaikkea reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi kokemus massiivipurkutöistä katsotaan hakijan eduksi, mutta aikaisempi kokemus ei ole vaatimus. Työtä tehdään pääosin ulkona, joten säänkestävä ja innostunut asenne on tärkeää. Toivomme aiempaa kokemusta rakennusalan töistä. Joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työtä tehdään myös iltavuorossa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa. Tässä työtehtävässä menestymiseen vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain raskasta. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä iloisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Sähäkällä ja hyvällä työntekijällä on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle työkeikalle!

Työt alkavat pian, laita hakemusta jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä:
Teemu Rantanen, HR-koordinaattori
teemu.rantanen@workpower.fi


Avainsanat: rakennusala, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Tervakoski, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428242
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Janakkala