Purkutyöntekijä massiivipurkuun, KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Haemme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntiin sijaitseville työmaille innokkaita ja motivoituneita purkutyöntekijöitä massiivipurkuun kesän ajaksi. Työtehtäviin kuuluu vaihtelevasti erilaisten kohteiden avustavia purkutöitä. Työ sisältää myös letkutusta ja purkujätteen lajittelua sekä kaivinkoneenkuljettajan avustamista. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  
Toivomme ennen kaikkea reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi kokemus massiivipurkutöistä katsotaan hakijan eduksi, mutta aikaisempi kokemus ei ole vaatimus. Työtä tehdään pääosin ulkona, joten säänkestävä ja innostunut asenne on tärkeää.Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työtä tehdään myös iltavuorossa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa. Tässä työtehtävässä menestymiseen vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain raskasta. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä sydämellisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet.

Työt alkavat sopimuksen mukaan alkukesästä.

Lisätietoja tehtävästä:

Päivi Seitz, HR-konsultti
paivi.seitz@workpower.fi


Avainsanat: rakennusala, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Espoo, Vantaa, Helsinki, pääkaupunkiseutu, Uusimaa, kehyskunnat, Järvenpää,Kerava, Tuusula, Hyvinkää

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422001
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa