(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä / KESÄ 2019
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle vaihteleville työmaille luotettavia ja ahkeria purkutyöntekijöitä sekä raivaajia tulevan kesän ajalle.

Työnkuvaus:
Työtehtäviin kuuluu monipuolisia purkutöitä, homepurusta rakennuspurkuun sekä raivausta, siivousta ja keräilyä. Työ on erittäin fyysistä, joten hyvä kunto on välttämätön.

Toivomme hakijalta:
Edellytämme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Olisi hienoa, jos sinulta löytyy aikasempaa työkokemusta purkutöistä, mutta positiivinen asenne ratkaisee. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, ammattitaitoisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla jo yli 10 vuotta.

Aloitus voidaan sopia joustavasti esimerkiksi koulun päättymisen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kesällä rakennustyömailla, laitathan hakemuksesi tulemaan jo tänään! Motivoituneilla tekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Pipsa Paalama-Ernvall
pipsa.paalama-ernvall@workpower.fi


Avainsanat: rakennusala, rakennusaputyöntekijä, purkutyöntekijä, purkutyö, Helsinki, Espoo, Vantaa